úterý 12. února 2013

Kvalifikační turnaj v kuželkách - kval. skupina G



Místo konáníKuželna Nový Bor
Termín od:23. 02. 08:15
Druh akcesportovní akce

Popis akce:

Orelský kvalifikační turnaj v kuželkách - kvalifkační skupina G, severní Čechy - župy Sv. Zdislavy a Trochtova


Hlavní pořadatel: Orel župa sv. Zdislavy
Spolupořadatel: Orel jednota Chřibská
Ředitel turnaje: br. Ota Šafránek, tel.: 720423842, e-mail: martinasaf@seznam.cz
Odvolací komise: ředitel turnaje, zástupce župní tělovýchovné rady a 1 zástupce zvolený ze zúčastněných výprav
Časový pořad:
8:15 na zahájení mše sv. v kapli na místní faře, presence v kuželně 9:45-9:59, turnaj od 10:00. Pořadí po dvou družstvech podle pořadí přihlášení. Konec dle počtu. Setrvat do vyhlášení výsledků je slušností!
Místo konání: Kuželna Nový Bor, nad ul. T. G. Masaryka (od kostela silnice směr Česká Lípa, před koncem města před sokolovnou vlevo nahoru a do dvorka nad sokolovnou)
Účastníci: kategorie a složení družstev:
Družstva: 4 členové Orla bez omezení věku a pohlaví, musí ale být již soutěže schopní - doporučeno 2000 a starší. Kvalifikace se mohou účastnit pouze členové Orla. Členství v Orlu se prokazuje platným členským průkazem Orla (nový typ – laminovaný) s fotografií, v případě nedodržení tohoto pravidla není jednotlivci umožněna účast. Maximální počet účastníků je 11 družstev. Mohou se případně podmíněně hlásit i družstva necelá, bude-li možno, bude jim umožněno zapojení na základě hostování - to se povoluje na základě souhlasu mateřské jednoty na stanovenou dobu (od do) pro daný druh sportu, nejdéle na dobu do konce kalendářního roku. Formulář souhlasu v Příloze č. 3 Soutěžního řádu Orla. Hostující hráč se prokazuje členskou průkazkou a výše uvedeným souhlasem mateřské jednoty. Každý 60 hodů sdružených (30 plné + 30 dorážky).

Turnaj je prvořadě zamýšlen pro normální lidi, kteří se rádi setkají a rádi si zahrají, ač účast takových, kteří kouli nedrží v ruce poprvé, nelze vyloučit.

Pravidla: Je zapotřebí použít sálovou obuv! Protesty se podávají s vkladem 500 Kč do 20 minut po skončení předmětného závodu či utkání, po podání protestu jsou všechny výpravy o tomto informovány, všem zúčastněným je dána možnost se vyjádřit ke sporu, rozhodování se nemůže účastnit ten, který je zapojen ve sporu, odvolací komise rozhodne a sdělí ústně konečné rozhodnutí, informace o rozhodnutí je zapsána a je zaslána na ústřední sekretariát společně s dokumentací akce.
Vítězné družstvo se zavazuje účastnit finálového turnaje, v případě neúčasti se následující 2 roky příslušná jednota z kvalifikací v kuželkách vylučuje.
Finálový turnaj: 25.5.2013 Blansko.
Odpovědnost za škody: Účastníci se účastní na vlastní nebezpečí, odpovídají za škody, které způsobí nepatřičným jednáním.Odpovědný vedoucí výpravy: odpovídá za správnost na soupisce uvedených údajů, za dodržování proposic a náležité chování uvedeného družstva.
Dopravní informace: Vlak trať 080, autobusy.
Ubytování: V případě potřeby přenocování poradí a pomůže ředitel turnaje (Řešit včas!).
Stravování: V místě bude možnost nákupu občerstvení.
Startovné: zdarma.
Přihlášky: Na formuláři od těchto propozic do 13.2.2013 na e-mail zupa.sv.zdislavy@orel.cz nebo adresu Vít Jůza, Loukov 1, 513 01 p. Semily. Rozpis soutěže i dle pořadí přihlášek.

Žádné komentáře:

Okomentovat